även denna dag vart kanon:)

japp även denna dag:) haha.. här sitter jag igen och lyssnar på musik i lurarna för älsklingen ligger och sover.. hon hade lagt sig redan när jag kom hem:) go stumpa...:) jag kom väll hem strax efter 9 kanske? tror det i allfall.. och stumpan min hade gjort i årdning en tallrik go mat som stog i mikron så det var bara att värma det:) skönt..:) hon kan hon.. nu har jag jummy hendrix ljuva stämma i lurarna och jag sitter och väntar på att paradise hotel ska börja sen blire att tok slänga sig i sängen och sova djupt.. sköönt:)



japp nu bjuder jag på häftig egobild;P haha!


tack för mig häj:)

//Strand

Spökar!

jaha nu spökar det på toa. skit!!!

helt kanon!

japp helt kanon är vad min dag har varit.. :)
var upp i lagom tid satte mig vid datorn och fixade lite. sedan ringde en "bekant" till mig och undrade i fall jag kunde komma ut och jobba lite.. självklart tänkte jag och åkte ut.. åkte vid 12 och kom hem kl 9:) var riktigt kul och hoppas på att jag blir ut ringd flera gånger:) tack för det:)

just nu sitter jag med hög musik i lurarna. kärleken min har gått och lagt sig för ungefär en timme sen:) snart börjar paradise hotel som jag har fått för mig att följa:P hahah:) nörd, men men..:)

pratade även med mikael på pepab i dag om plattsen där och dom ska ju öppna en till värksta men den har kommit lite åt sidan för det har blivit andra grejer i vägen så dom ska öppna den i mitten av november hoppas vi.. egentligen skulle den öppna på måndag. men så blev det inte. så han sa att jag skulle ringa i mitten av november för då viste han säkert i fall jag kundet börja.. för grejen är den att i den värkstan dom är i nu så får dom vara max 8 pers där samtidigt och dom har 11 fastanstälda där så det är för trångt för dom så dom måste öppna en till och det är då dom troligen kommer ha platts för mig där:) men det han sa att jag kommer troligen kunna börja i desember..:) kanon tänkte jag för hade det varit helt omöjligt för mig att få en platts där så hade han nog aldrig bett mig att ringa honom hela tiden, och säga att jag troligt vis kan börja i desember..:) så det tycker jag är galant!!!

nä nu börjar paradise så nu lägger jag ner det här..:) tack för mig!!

//Strand:)


försvinner.

just nu halv ligger jag i soffan och kyssnar på helt underbar musik och bara försvinner mig bort i tankarna.. tänker på allt möjligt just nu.. allt och inget.. så otroligt skönt att bara sitta och försvinna för en stund..
just nu kan jag inte begära mer.. detta är livet!

satt och kollade runt lite och hittade några gammla bilder tänkte att jag kan bjuda på nån gammal goding;)

 jag när jag var typ 14 och min gammla hund fabian som gick bort i sommras:(

jag när jag gick i tvåan första gången på estet:)

jag på min andra skoter. ( sammanlagt har jag haft 3 st;P )

nä nu ska jag återgå till att försvinna i musiken!

//Strand


Tisdag

ja nu är det tisdag och det är kålsvart ute..:) madde är på möte och slutar 8 tror jag..:) så jag har haft en heldag helt själv.. :( men hon kommer hem snart. ;)

 det var en otroligt intresant helg måste jag säga:) på fredan så kom pappa och hamtade mig för jag skulle på möte i stan, sen köpte vi massa katt grejer efterssom pappa köpte två kattungar av maddes kusin johanna som även är våran granne:)  senare på kvällen vart vi nerbjudna på fest hos johanna:) vi hade det väldigt trevlig bara det att det hade rycktas om att det var fest hemma hos madelene och mig.. så det kom en jävla massa folk så det var typ fullt i båda lägenheterna.:) tråkigt nog var den några där som inte förstod vad man sa.. sen fick man även torka en redigt fin kräka.. otroligt trevligt.. kl vart nog kanske 4 innan alla hade stuckit och jag och madelene vart väldigt hungrig så madde gjorde fiskpinnar, ris och sås.. väldigt gott..  sedan vart det sängen:)  jag tror jag och madde vaknade upp kl 12 på lördagen och fick nått tokryck och satte på hög musik och började tok städa.. sen kom dom från johanna upp och vi kom på att vi skulle försöka käka tillsammans. så vi kollade vad vi hade i kyl och frys sen sprang vi ner till johanna och kollade vad hon hade..:) sen samlade vi ihop pengar och körde iväg till varris och köpte resterande grejerna som vi behövde för att göra en massa tacopaj..:) lagade ihop den och käkade allehopa.. otroligt trevligt. senare på kvällen kom anna och thomas och hade med sig en massa chips och grejer. så vi kollade på en film och skrattade åt annas pipnäsa:)
efter att anna och thomas dragit så gick vi ner till johanna och tog nån öl och bara jäste..:)
måste säga att jag tycker att det vart en otroligt lyckad helg och hoppas på flera sånna snart nog:)


i morgon får jag nog veta om hur det blir med plattsen på pepab.hoppas hoppas hoppas jag får plattsen:) hade varit så skönt i fall jag fick den..:) 

nu årkar jag inte skriva nå mer.. vi hörs häj.



//Strand


mord!

snört mördar jag våran kattunge!!! blir så förbannad påan så jag vet inte vad jag ska göra med han!!! i morse när jag vaknade så hade han haft ner en till av våra ikea lamper så nu har vi bara en kvar.! och han hade även haft ner allt som var på och under bordet så det var papper och grejer i tammefan hela vardagsrummet. och han fattar ju inte att han inte ska leka med alla glasbitarna så jag kastade ut honom hur många gånger som hälst men han fatta inget så jag stängde in honom i badrummet. men då när jag håller på att plocka inne i vardagsrummet hör jag att det låter som fasen inne i badrummet så jag går in, och vad tror ni jag ser. jo kattfan har klättrat in i badrumsskåpet där vi har alla parfymer vi har och en massa andra grejer. och det är även glashyller som inte är så svåra att få bort. så jag får ett närvsammanbrott och försöker få ut han men det går ju väldigt bra..inte. men tillslut fick jag ut honom.. men jävlar vad less jag är på han!!!

nog om den idioten! måste ursäkta mig att jag inte har uppdaterat på en hel vecka;P haha.. hämska tanke:P haha nä jag har bara inte orkat för jag har haft nån förkylning som sakta men säkert krypt sig på mig, men i dag så känns det som att den har krypit sig bort:P jäsigt. helgen var väldigt trevlig. på fredagen har jag för mig att vi inte gjorde nå specielt men lördagen så kom freddan och dennis upp för vi tänkte ta nån grågg och bara snacka men sen vid kanske 8 halv 9 så började vi spela chicago. hade fruktansvärt kul satt och garvade som fasen. och man vart sådär lagomt lullig. jävligt skönt:) vi slutade spela kl 3 på natten och då gick madde och la sig och jag följde med grabbarna ner till johanna. men jag gick hem vid halv 4 eller nå så jag vart inte så långvarig:) haha men dagenefter så mådda jag inte nå bra alls och jag skulle till min far och svetsa. men det gick bra..:) hhaha.

och igår när jag vaknade så såg jag att det hade SNÖAT!!!  och jag vart hyper glad.. fasen vad skönt med snö.. :) nu saknas bara min pärla till skoter..:) otroligt nog så ligger lite snö kvar här i vannsätter..:) jäsigt värre..:)
nä nu ska jag försöka röra på fläsket och få nån årdnign på hungern och sedan ta disken:) men jag tänkte bjuda på nån bild:) tack tack:)



en bild från igår när jag var ute med roy:)



typ såhär vart köket när det blev klar. fast det är inte riktigt klart än för vi ska klä om sittsen på soffan och köpa stolsdynor.

jaja det får räcka:) hare gött

tack //Strand

hallelåja!

hallå.. nu sitter jag och bara myser här hemma.. ska snart dammsuga lite.. behövs,  för det är så förbannat mycket efterssom hunden våra byter päls:P haha.. i dag vaknade jag och ringde ett samtal och försökte vara väldigt otrevlig och dum i telefonen för det behövde hon den andra som var i andra änden.. jävla satnagel!

aja.. sen så kom jag på att jag måste in och skriva en massa papper i stan för att få dom pengar jag ska ha.. så jag tänke ta hunden på en promenad sen så tänkte jag gå till svärmor (anneli) och käka smörgåstårta och sen ta moppen till stan för att göra det jag skulle göra men då när jag är påväg ut genom dörren så ringer svärfar (erik) som en ängel från ovan och säger att han kan köra in mig.. tacka tackar tänkte jag och vart överlycklig så jag tog roy på en promenad sen kom erik och körde mig. och på hemvägen släppte han av mig hos anneli så jag fick käka lite tårta och prata lite sen gick jag hem.. en produktiv dag måste jag säga:P  nu har jag adrian för erik skulle på möte..:) älsklingen är också på möte så det är bara jag och adrian, men han sprang nyss ner till granntjejerna emelie och emma.. :) så nu sitter jag här i min ensamhet:P men int gör dä mig nåe:P


härlig månda morgon:)

ja nu sitter man med en kopp kaffe i handen för ovanlighetens skull:) helgen har varit kanon.. bara jäst och haft det gött:) i slutet av den här veckan så får jag nog veta om jag får praktikplatsen:) hoppas hoppas hoppas på det!!:)

i går så fick vi även ett kök:P vart klart igår med allt som skulle upp:) äntligen så har man gardiner där inne:) var nörjd med hur köket blev. det ända är att man skulle vilja tapetsera eller måla om där inne:) tapeterna som är nu är ingen höjdare om man säger så:)

nu snart ska jag diska och plocka lite här hemma..:) så det blir helt fint. hatar när det ligger grejer överallt och allt bara är en ända röra.. :P men så blire ibland:P

hejdå hejdå:)

//Strand

klart!

det var den vinden det!:) skönt att det är klart..:) hoppas hjärtat mitt blir nöjd. annars jäklar!:) haha.. nä nu ska jag försöka få nå i magen!:) häj!:)

stolar och bord!:)

ja vi har ju tagit in vårat bord och stolar som vi köpte förra veckan som vi har slipat ner och målat om:) vi har även fått en köks soffa som vi har slipat ner och börjat måla om, men det måste torka så vi kan måla den igen:) så bilderna jag kommer lägga upp är hur bordet ska stå med soffan. därför plaseringen på bordet kommer vara lite mysko:P haha:) vi tog ner bordet och stolarna igår så att det skulle få "härda" riktigt för det är för kallt uppe på vinden så då kommer det ta en evighet om det står på vinden:) så vi tog ner det:P 

 kan tala om hur bordet såg ut innan, bords skivan var ljus och benen var gröna:P bordet köpte vi för 300 kr:)

 stolarna var typ röd och vääldigt slitna:) köpte alla fyra för 150 kr:)


 och svarvade bordsben:) oootroligt fint:P haha..

jag kan lägga upp bilder sen på hela patrasket tillsammans:) när det är riktigt klart i köket för nu är det inte det:P


nog och med:) haha:) i dag sak jag gå upp på vinden och ränsa i alla förbannade kartonger.. tror visst bestämt att vi måste ha plockat upp nån annans grejer påvägen för jävlar vad kartonger vi har.. helt sjukt.. men jag ska i allafall gå upp och ränsa och sortera mina och maddes grejer så hennes grejjer står på ett ställe och mina på ett annat ställe i stället för att det ska vara en jävla röra:) vad tror ni om det:P haha.. men just nu har jag inte motivationen till att göra det.. så jag ska nog äta nånting först och sammla kraft till detta projekt..:P fy tusan vad jävla trökigt..:( känner värkligen inte för detta. men vem vill inte göra sin sambo glad? :P  haha:)
 
nä nu sak jag göra nå käk :) men jag kommer säkert skriva nå mer sen:) hare så gött så länge så hörs vi häj!

// Strand!:)

Slednecks 8

sitter nu och tittar på Slednecks 8.. måste nog säga att det är världens bästa film.. helt underbar.. vill bara ut och köra.. saknar min skoter... kärlek är vad det är...



min pärla, Ski-doo mxz 500.. saknaden är enorm!



Slednecks 8! grym!

pissväder!

är bra nog nyvaken nu, sov tills jag inte kände att jag hade ro att sova nå mer:) nu är kaffet på g, och jag ska snart göra en tallrik havregrynsgröt:) sen blire en lång promenad i det pissiga vädret, sen ska jag nog jogga upp till svärmor och prata lite sen jogga vidare:) jävla hurtbulle den där Strand har blive:) nice det.. bort med det överflödiga ba:P haha:)

hörs häj;)

/Strand


mobbad:P

mobbad är ordet.. haha åkte in till stan i dag för jag hade fått mail om att jag skulle in på möte den 5 i 10 kl 10.. i dag kl 10 alltså.. kommer in och får höra att det inte var nå möte.. så förbannat irriterad.. var det ju bara att gasa hem då:P haha. kvällen i dag har varit skön har tvättat två fulla maskiner så nu är allt rent.. var upp med moppen till svärmor ( lånade den för jag inte kunde ta mig in till stan på nå annat vis, därav mobbad:P ) efter jag lämnat den så joggade jag hem. ovanligt bra kondis med tanke på att jag är rökare och inte rör på mig nå vidare mycket.. men mäkta imponerad på mig själv måste jag medge:P haha..

nu sitter jag och kollar på barskolan eller vad det nu heter:P haha vilka jävla puckon det finns.. blir galen..:) hahah.. skattar mig lelös.. haha:) men jag tror facktiskt jag skiter i det här nu och tar kvällspromenaden med roy sen sova.. och i morgon ska jag sova ut nå bra nog!! :)

men hare kanon..

//Strand

Kurre-Norton!

japp tänkte lägga upp några bilder på min lilla gammel gubbe till katt.. :) Kurre-Norton. :)
rasen är Maine coon i fall någon undrar:)


   

   



så där vara några bilder.. grejen med maine coon är att dom är vääldigt stor och dom har en jävla personlighet..:) extremt nyfikna och pratglada katter:)

ps. madde, hoppas bilderna blev bra;P ds..

/N.S



å trött.

sitter och tittar på Jersey Shore. trevligt program måste jag säga.. haha:) tjafs hela tin. tycker det är lite kul ja.. nog om det, i dag gick jag upp 7, käka gröt och grejer sen var jag in på möte som började kl 10. i morgon ska jag också in på möte som håller på från 10 till 12.. känner att det kommer vara skit trökigt. hade hällre varit hemma och gjort nytta.. årkar inte åka in till stan för nått värdelöst möte. å bra nog less nu*:) haha.. vill bara höra från pepab att jag har fått platsen.. men jag ska ringa dom nästa vecka:):)  nått som är posetivt med morgon dagen är jag ska upp kvart i sex:) haha.. ska upp då och käka gröt och vakna på mig lite ta nån kopp kaffe sen blire låång promenad med jycken våran så han klara av att vara själv:) så skönt när man väl kommer ut och tar en lång promenad.. vaknar till som tusan och är pigg resten av dagen:) det gillas:) haha:)  nä nu ska jag ut på kvällspromenaden med roy sen slänga sig och tok sova.. för nu är Strand trött.. kände bara för att skriva av mig lite:) hee:)

sov gött allehopa där ute som läser denna ofattbara trevliga blogg;P HAHA!

häjdå Häjdå!:P:P

//Strand


Madelene Thörnberg!

jag älskar dig otroligt mycket madelene.. du är underbar!!!

jääsigt!

ja även i dag är man uppe med tuppen.. har adrian så jag måste upp tidigt då:) den här veckan har varit otroligt skön, vi har köpt köksmöbler som vi har slipat ner och målat om till svart:) sak lägga upp bild sen när det är klart, kommer bli otroligt snyggt:) och har även varit ut på en långpromenad varje dag som jag tänkte försöka hålla igång med så det händer nå med det överflödiga fläsket som inte bör finnas:)

pratade med pepab i början av veckan med om den där praktik plattsen och dom sa att just nu så finns det inte platts för dom har skit mycket jobb och värkstan är liten så dom får bara vara 8 pers där inne, men i början av november så ska dom starta en till värksta så då ser det lovande ut att jag kommer få en praktik platts:) den är nice:)

förra veckan så var sov vi (jag adrian och madde) i ellne i mitt hus där pappa bor, sov där ons och tor.. var otroligt kul:) på tor så kom pappa hem så då la vi i andra vexeln och äldade en massa gammalt skit och försökte ränsa lite i garaget:) adrian fick även tästa skjuta lite med luftgevär:) och han mördade en kartong med en högtryckstvätt:P haha:) passade även på att sola lite efterssom vi har ett solarium där:)

i kväll ska jag och madelene på fotbollsavslutning:) kommer bli skit kul hoppsa jag.. brukar vara det:) haha:)

tror inte att jag har så mycket mer att berätta.. men lite fick jag då allt ur mig:) hahah:) ska slänga upp nån bild från ellne och nån bild till bara för att det inte häder så ofta att jag gör det:) haha:P


Pappa vid vår lilla brasa som vi gjorde på gårn:)


Adrian och Madelene skjuter lite:P


Adrian=)


vårt nya tillskott i familjen:) Bamse!


ROy och Kurre-Norton, dom andra nörd djuren här hemma:)
har även en spindel men han har jag inge kort på:P


och en ego bild:P haha

nä nu räcker det med bilder..:) nu ska jag gå och kolla hur det går för adrian när han spela GTA IV som vi fixat fusk till:P

ni får ha det gött, lägger väll upp nått inlägg från i kväll sen nån dag med:)

//Strand

RSS 2.0