Sthlm resan:)

tummen upp förden:) vi hade det väldigt skönt:) började med att när vi kom fram så fixa vi lite med packningen sen gick vi och mötte upp davids arbetskompis Martin sen gick vi och kollade på fotboll. hammarby - elfsborg.  hammarby vann med 3 - 1. bra... :P vi bodde i hammarbysjöstad eller vad det hette.. var fint där..:) fredagen tillbringade vi hela dagen på grönan. var väldigt kul.. adrian vart alldeles kär i martin.. haha..:) åkte väldigt mycket karuseller.. lördagen åkte vi till gammlastan och kika lite sen letade vi upp nånstans att käka:) senare vid sex så träffade vi ann-sofie (maddes kompis) och tog några öl på hötorget:)
söndagen blev det skywiev och grejer. mysigt:) fast det känndes skönt att komma hem:)

nu sitter jag och väntar på min kära madelene:) hon slutar 5 eller nått tror jag:) ska väll ställa mig vid disken snart också för det har jag inte årkat än..:) men ssnart så.. hahah.

har även fört över alla grejer som jag har på telen till datan.. det var nog över 2 år sedan jag tömde den så det är väldigt mycket grejer på den .. hahah:)  men nu ska jag gå och ta disken tror jag:) hejdå hejdå:)


RSS 2.0