hos therese.

sitter hos therese och lyssnar på musik och dricker kaffe.. ska vara barnvakt åt hennes barn medans hon jobbar men tjejerna är med sin pappa nu och ska handla lite, dom kommer senare..=) madelene är på jobbet..=) hon kommer hit senare i kväll vid 7 eller nånting_=)

min jul har varit lugn och härlig..=) var med madelenes familj den här julen med..=) sen på julaftons kvällen åkte vi till min släkt en sväng och hälsade alla godjul=)var kul..=)  fick många fina julklappar en av dom var en kaffekokare=D skit bra för jag hade ingen.. hade lånat en av therese.. men nu har jag en egen och det är ju kanon=) och fick även lite pengar så nu ska jag försöka köpa mig lite nya kläder=)
 hoppas allas jul har varit kanon och att nyår blir kanon=) go jul på er..
hej hej.. /nathali

hemma.

sitter hemma i lägenheten själv har nyss diskat och städat lite:) tänte att det skulle vara fint när älsklingen kommer hem i morgon:) Madelene är i bollnäs hos en kompis och ska sova där i natt..=) hon ska jobba i bollnäs i morgon..=) saknar min älskling, är tomt när hon inte är hemma:(
 i morgon blire skola sen på kvällen så blir det JH med klassen, kommer bli kul. " fira " att det blir lov:) skönt att få slappna av lite från skolan.. vara hemma och åka pulka och grejer med adrian och älsklingen.
men madelene kommer nog jobba en del så då blire bara jag och adrian som tok åker pulka:) nä nu ska jag lägga mig ska upp tidigt i morgon:) go natt på er..
Älskar min Madelene

/Nathali

snö!

äntligen snö.. så underbart. =) fantastist vad juligt det blir av lite snö.=) i helgen blire pulka åkning och pepparkaksbak med adrian och älsklingen. och för att höja upp stämningen ännumer så blire en hel del jul musik!nä nu ska jag hjula iväg till teknistshowen.

Snö Snö snö. härligt.=)
ha det så gött i snön nu.

/N

snart.

snart jul!! =) fan vad kul. älskar julen. kommer vara med madelenes familj denna jul också=) mysigt. hoppas på att det ska komma mer snö så att det är vitt på julafton..=)
nu nån dag ska vi baka pepparkakor med adrian och lyssna på jul musik bara för att få in den riktiga julstämmningen.=) kommer bli skit härligt..=)

kollade på en barn film med adrian igår som heter Terbitia eller nånting. jag satt och tok bölade för det var så satans sorglit. och adrian och madde satt och skrattade åt mig.:P men filmen var jätte bra=)

sitter i skolan nu har nyss varit och käkat. hade terminsavslutningsprov i sång i dag. gick inget vidare. men det gick i allafall=) sitter och har världens huvudvärk så jag tror jag ska svimma. går inte att beskriva. men men sånt får man leva med i bland.=)

tack hej // Nathali Strand

Ellne..

ja nu sitter man här i skolan som vanligt.. har svenska.. inte allt för kul.:P men fick veta vad jag fick på nationella muntliga.. fick ett G är väldigt nöjd. trodde jag skulle få IG.. =) nu efter skolan ska jag åka till huset i ellne för att hämta lucia linne.. tycker inte om lucia förhuvudtaget när jag är med. men det hänger på betyget så jag måste.. ingen höjdare. men men. ellne blir det i allfall har inte varit dit på evigheter känns det som så jag ska kolla runt
lite bland grejerna där så det ska bli intressant. =)  

nu ska jag försöka återgå till mitt arbete.. =P här kommer en bild på mig, madde G, agge. från midsommarfesten som vi hade nu i november. finns fler bilder på=

http://vannsatterselit.blogg.se/
 
//Nathali




RSS 2.0