väntar..

efter en rolig helg så sitter man och väntar på att ha sånglektion snart:) helgen har varit intresant med sura tanter och film... i fredags var det menat att jag och min älskling skulle sitta hemma och titta på idol och kanske ta en grogg. sen hör anna av sig och kommer med en flaska vin..  först satt vi bara och pratade och försökte titta på idol men gick inte så bra så det blev groggar vinglas och kaffekaskar en efter en.. =) sluttade med att vi satt med mustacher och tejp på tröjan som det stod namn på som man måsta sega till varandra..
Jag = Hugh Hefner
Madelene = Kendra
Anna = Holly

sen kom pär in och så då vart han bridget=) play boy.. väldeigt kul hade vi=) vart en väldigt sen natt men mycket sratt.
:P
 dagen efter kommer en av grann tanter na ut och skäller på mig och säger massa saker som man bara blir väldigt irreterad över.. inget vidare roande.. men men sånt är livet?:P  lördagen vart det fotboll.. inte så nöjd när två mål vart börtdömda.. inget kul men men.

nu känner jag att jag vill åka hem och mysa med älsk=)

nu måste jag springa iväg på sång lektion.. ha det gött.

Tråkigt..

sitter i skolan nu.. väntar på karin för hon ska snart ha piano.. sen ska vi ner på¨stan en sväng kika lite. karin ska köpa nå byxer eller nånting. sen bär det av hemmåt.. förstår inte.. har dom inte nå värme i skolan.. så fruktansvärt kallt. själv skulle jag behöva lite värme nu.. men det lär nog ta ett tag innan man får lite värme..
nu ska jag kila vidare. tack hej.

Måndag..

helgen avklarad. :P kul på fotbollsavslutningen var det i allfall. fick ett pris. =) det var kul.. fatta ingenting när dom ropade upp mitt namn..:) hahah.. kul kul.  lördagen spenderare jag enbart i sängen. var helt slut. men det är smällar man får ta när man vill ha kul..=) 

Måndag, ny start på veckan.. undrar hur denna vecka kommer se ut.. mycket projektarbete skulle jag tro.  ska försöka få låten misty klart också. klassen ska vara med på en jazzfestival i hudik den 16. så känner en aning press. men det ska blir riktigt kul. =) snart ska man hem och fixa lite med tvätten. och dona lite. men tack för mig.

hej


bild



jag på midsommar. hade lust att ladde upp en bild.


tråkigt.

ja nu sitter man i skolan.. har snart lektion.. morgondagen blir kul:) madelenes fotbollsavslutning=) så då blire fest=) ska bli riktigt kul. ska dricka bloody mary i morgon.. gud vad gott.. var ett bra tag sen man drack det nu=)  nä nu ska jag kila iväg på lektionen.. vi ses.

RSS 2.0