i väntan på framtiden..

i väntan på framtiden kan man säga.. sitter bara och väntar på att mobilen ska ringa och att det är micke på Pepab som är i lurn och säger att dom kan ta in mig.. för i sånna fall så har jag min framtid klar, SVETSARE!!!
skulle vara fruktansvärt skönt.. gå ej att beskriva med ord om jag säger så:P hee hee:P

snart kommer jonna som jag inte träffat på ett bra tag..:P ska bli kul att prata av sig lite... vi har nog mycket att prata om har jag en kännsla av:) sitter även och så fruktansvärt sugen på kaffe med det är slut.. :( har det varit ett tag nu.. gillas inte :P så det ska jag försöka lösa på någe vis:P 

nä nu beger jag mig från soffan till köket ist, ska dona med lite grejjer..:)
hejdå hejdå:) // Strand

slappar!

 denna kväll vart en total slapp kväll.. madelene slängde in handuken väldigt fort men jag kämpar kvar i soffan fortfarande.. ::) i morgon ska vi upp i skaplig tid för vi ska till söderala och kolla när lill plutten adrian spelar fotboll.. om ni tänker er ett gäng 9 åringar spela fotboll så är det mäst bara springa efter bollen, och tacklas tror jag att dom gillar med:P dom värkar inte kunna reglerna nå vidare men vad gör det? dom springer av en massa energi och föräldrarna blir glada:P

haha hade så tråkigt så kände bara för att skriva nånting:) haha nä nu är reklamen slut så nu ska jag återgå till filmen..:) hare gött hej! // Strand


Musik!

sitter hemma i lägenheten och lyssnar på underbar musik.. sitter i soffan och bara lyssnar.. så fruktansvärt skönt.. :) skulle kunna sitta såhär hela dagarna om det gick, men det funkar ju inte:) madde är på tippen och slänger grejerna från när vi flyttatde från lägenheten.. hon kommer väll hem om ett tag tänker jag:)

nu ska jag fortsätta med mitt musik maraton som jag kör här i soffan:) hare gött,, // Strand

kungarna av tylösand=

inga kommentar om det programmet!! hahahaha.. dra mig ända in i farstun.. hoh

åå trött!

är bra nog trött nu ja.. madde har slängt sig i sängen redan men jag tänkte då hålla mig vaken och titta på kungarna av tylösand.. haha ska bli väldigt intressant att se vad det programet har att erbjuda:) återkommer senare om ett tycke av programet:P



jag bjuder på en cam bild.. inte ofta det händer inte:P

// s

fullt upp..

idag så har man inte lättat på gasen nåe .. gick upp i morse vid typ tio.. gick ut med hunden och försökte vakna till.. gick sedan med tvätt till svärfar..:) hem och vika tvätten från igår och diska. sen vart det en dammsugning och torkning av golv. sprang sen och hämtade tvätten och hängde den sen vart det käk:) och har där emellan varit ut med hunden... nu sitter jag och tar det lugnt framför tv.n en stund men ska snart ta en lång promenad i det otroligt sköna höst vädret:)
sammarfattar det här med att jag tycker att jag har haft en mycket skön dag med en massa grejer att göra..:)

nä nu ska jag klä på mig nå skönt att gå i, sen blire lång promenad:):)
får se om jag knäpper nå kort och slänger upp här sen:)

hare gött.. hejdå hejdå!!:)

tvätta..:)

nu sitter jag och väntar på att svärfar kommer hem för då ska jag dit och tvätta lite.. tvätt stugan här vägrar jag lägga våran tvätt... är så jävla skitigt där nere.. tycker väll att kläderna ska bli ren när man tvättar.. haha:) så då går vi till erik och tvättar nu tills dom smuttsgökar som har skitat ner har städat eftersig:) hehe:)

älsklingen slutar tidigt i dag :) skönt tycker jag så slipper man vara själv så jäkla länge:) kanske kan försöka locka med henne ut på en lång prmmis sen med:) hade varit skönt nu när hösten är här:) och det gillas:) 



snart är det vinter och det ska bli skönt:) även fast det är så skönt med sommar så är vinter bra nog skönt..:) har alltid gillat vintern.. men om man hade haft ski-doon kvar så hade vintern varit så bra mycket bättre:)
min kära ski-doo!!

nu sticker jag och tvättar.. hejdå hejdå! // Strand

flyttat..:)

men hallå där.. var ett tag sen nu igen jag skrev nånting i den här bloggen:P har hafft fullt upp med flyttning och grejer, men nu ska det bli ändring med uppdateringen som jag säger hela tiden:) haha men nu ska det bli ÄNDRING! ahah..

ja som sagt så har jag och madelene flyttat till en tvåa på andra sidan vannsätter:) haha inte skit lång flytt men men.. trivs som tusan i den här lägenheten stor som tusan om man jämför med den förra:) haha, och vi har nu ett stooort kök så nu är vi på jakt efter ett stort köksbord för vårat bar bord skulle sett ut som nått litet sket bord med tanke på kökets storlek:) så vi har nu plaserat barbordet i vardagsrummet.. och det vart skit bra:) lite mysfacktor där..:)

annars så händer et inte mycket i mitt liv.. dom ringde om min käka för nån vecka sedan jag var ju på magnetrönken i juli och nu har jag fått vetat vad dom har sett i min käke och det är väll inte skit bra där inte måste jag säga:P på vänster sidan så är det nå ( kommer inte på vad det heter) som sak vara runt men är "toppigt"? och brosk "disken" som ligger i käkleden som gör att allt flyter på som det ska funkar inte riktigt utan den på vänstersidan den ligger framför käkleden? (om jag fatta rätt:P) och den på högern den följer inte med som den ska utan den står helt still när jag rör på käken..? så hon som jag har gått till sa att hon kunde inte göra mer nu utan hon skulle prata med sina kolegor om allt.. och nu blir det operation som dom har sagt väldigt länge nu.. får se om det värkligen blir nån operation då:P  haha.. så nu väntar jag tålmodigt på att hon ska ringa igen och berätta vad dom andra sagt och om det värkligen blir operation... operationen låter väldigt trevlig så som dom har beskrivit den.. då sak dom skära upp framför örat.. och sen ska dom ta bort dom där broskdiskarna och sen vet jag inte om dom kommer göra nåning åt det där "toppiga"?

nog om det.. i morgon ska jag på möte:) och jag tror jag ska på möte på ons också. måste upp till gamla lägenheten och kolla i fall jag fått nån kallelse annars är det bara ljug:P

och det är strömavbrott här .. känns ganska drygt för det har gått ett bra tag nu och inte el.. :( och inte batteri på mobilen heller... känns bra nog trisst måste jag säga.. nä om jag ska ta och gå ut med hunden och röka lite så kanske man kommer in och vips så har man ström igen.. hade varit bra nog skönt:)

hare gött alla där ute:) // strand

RSS 2.0