trött.

sitter hemma och lyssnar lite på musik.. är så trött på skolan.. nu vill jag bara sluta.. vill att det ska vara vår så allt går fort. men det känns igentligen som att det inte är så långt kvar. studentkryssningen är klar och mössan beställd så det är skönt..=)

 vad tråkit man har det när man är själv.. men på nått vis skönt också.. att bara slppna av och inte tänka på så mycket.. =) igår storstädade jag här hemma.. det vart jätte fint och älsklingen blev glad.. men det tog sin lilla tid så det vart inte så mycket slappa framför tv. som man ofta brukar göra i vanliga fall=)  
nu ska jag kila.. ska ut med roy en sväng=) ha det gött..

hej. /Nathali


roy..


torsdag.

så nu sitte man i skolan.. som vanligt.. ska snart ha el.. inte så roligt. men vi har ingen svenska så jag får åka hem tidigare idag.=)  skönt skönt. åka hem och slappa lite.. idag är det älsklingens sista dag på praktiken och nu hoppas jag att hon får anställning för det skulle vara så jävla kul=)
måste springa på lektion
hej / Nathali..

klart.

så nu är man äntligen klar med historia fördjupningen och svenska nationella.. så jäkla skön.. nu slipper man tänka på det.. historian hoppas jag vart bra.. känns som att det blev bra.. svenska nationella som jag gjorde idag känns som att det vart skit bra.. känner mig jätte nöjd med den=)

nu sitter jag hemma och lyssnar på musik.. ska plocka lite och dona här hemma.. min bättre hälft är och jobbar.. så man är själv hemma nu.. så då kan man ju passa på att göra riktigt fint här hemma..=) så kanske madelene blir glad. =) ska även ta en skönt bad och skrubba sönder hela mig.. känns som att man håller på att flagnar i ansiktet för att man är så jävla torr.. så det ska jag försöka göra nånting åt, så får man se om resultatet blir bra.. hoppas på det.. nä nu ska jag kila..

tack hej


jag älskar dig

älsklingen och jag

måndag.

så då är det måndag igen.. inte så kul.. hälgen har varit lugn med massa plugg och annat...=) känns bra att man har gjort en massa med historian och matten.. så blir man klar med den snart..  älsklingen har börjat på praktik nu.. och kommer kanske få anställning sen om dom är nöjda med henne.. hoppas och hoppas på att hon får jobb.. skulle vara så otroligt bra om hon fick det=) snart ska jag ha sång lektion .. känner inte för det.. den här måndagen kommer nog vara väldigt trög.. så känns det nu i allafall..

börjar få lite panik över julklappar och sådant.. känns som att man inte vill strässa ihop en massa julklappar dan före julafton direkt..:S så jag och frugan ska ta och börja kika lite på julklappar nu.. åka in till stan nån dag kanske och kolla?=) skulle vara fint=)

igår när madde skulle åka iväg till praktiken så märkte hon att det var punka på bilen men som tur var fick hon låna sin pappas bill.. men sen när jag var hemma så kom grann tanten och var helt förstörd för att vi hade punka på bilen.. hon var rädd att vi inte hade sätt det.. tyckte det var lite kul=)

just nu så försöker jag bara dra ut på tiden vet inte riktigt vad jag ska göra, börjar 10:55 så är lite segt.. så nu känns det som att jag bara skriver för att ha nånting att göra.. har egentligen inte så mycket att säga:)hee hee..
ja ja.. 
 
//Nathali

RSS 2.0