skolan

sitter i skolan väntar på karin som håller på och gör klart nått arbete. gemensamma sången gick bra i dag. kul att höra ettorna..=) själv vart man så nervös så att man fick världens vibrato:P hee hee. nu ska vi snart åka hem för karin är snart klar hoppas jag så att man kan få åka hem och slappna av lite:) äta nånting kanske? hare gött.

nathali

lugn.

nu sitter jag hemma och lyssnar på mysig och lugn musik.. väldigt skönt. laddar inför morgondagen. gemensam sång i morgon.. ska sjunga en jazz låt som heter Misty. inte nån favorit låt men det är bra att testa sjunga allt. karin stannade till här en sväng i dag när hon körde hem. var skönt att snacka lite om allt mellan himmel och jord. hr är några låttipps från mig.

wonderwall - ryan adams
between you and me -  D-A-D
bring me everyone - mustasch

fotboll

nu har man varit och kollat på bergviks herrarnas sista match.. och madde åkte för att spela damernas sista. sen gick jag och roy (våran hund) hem föra att fixa lite här hemma. :) den här helgen har varit skön. slappat mest. var och kollade på när skog spelade i går också. har varit mycket fotboll den här helgen..:P men det är kul.. ja ja. nu har jag uppdaterat här.. det är ju bra.:) 

hej. Nathali 

plugga..

ja nu sitter man hemma och ska försöka plugga.. madelelne är på träning. så nu när jag är själv tänkte jag få nånting gjort.. inte så kul men det måste göras..:) ska försöka uppdatera bloggen lite oftare nu än vad jag gjorde sist:) ja ja nu ska jag stänga ner det här och sätta igång med nånting mycket roligare..:) skolarbete..

hej.

tillbaka?

ja då var man här igen då.. det var ca 1½ år sedan jag var in hit sist och skrev nånting!.. jag tog bort dom inläggen.. ja ja. jag har i allafall uppdaterat.. kanska kan hålla detta uppe den här gången:)..

hej.

RSS 2.0