Tandläkar besök!

ja då sitter man här igen som vanligt och väntar på att man ska börja:P
veckan har gått ganska fort.. kändes som att det nyss var måndag men det var det ju inte...

var till tandläkaren igår skulle laga ett hål.. var det värsta tandläkar besöket jag varit med om någonsin.. har aldrig tyckt om tandläkaren och kan säga att gårdages besök gjorde inte saken bättre. först kommer jag dit och varnar dom att jag är skit nervös . ja ja säger dom. sen får jag bedövning och sen sätter dom igång.. efter en kort stund bryter jag ut med ett litet pip om att det gör skit ont. då säger dom " har inte bedövningen tagit..?" jo men inte i TANDEN! så då får jag en till spruta.. hände inte så skit mycket med bedövningen då heller men dom borrade klart i allfall.  sen skulle dom ha nån jävla grej runt tanden men fick inte dit den då började bedövningen värka riktigt så där låg jag och fattade inte vad dom höll på med. men till sist efter många om och men var dom klar. men jävlar vad bedövad jag var.. kändes som att jag hade en fläskläpp som var större en huvudet. men det hade jag inte. som tur var. men nu är det klart och jag behöver inte gå dit nå mer på ett bra tag. :) kanoners.

saknar dig Madelene:) älskar dig..:)

nä' nu årkar jag inte skriva mer. tack hej:P


vår

nä nu vill jag ha vår/sommar.. är redigt less på snön nu..
sommar och åka båt:) härligt:)

Onsdagen

Ja då var det onsdags morgon och jag sitter på religionen:/  igår gick det skit bra med städningen.. var riktigt skönt:) så nu är det rent och snyggt hemma.. kanoners. :)  nä nu är jag skit less på den här snön.. vill ha vår nu... lite värme..=) 

är skit sugen på kaffe.. hade suttit riktigt fint nu.. men men, får vänta tills jag kommer hem..:) a nä nu ska jag jobba=)  hare gött:)

/ nathali


en tisdag.

ja då var det tisdag.. känns nå oerhört tråkigt.. :P sitter i skolan nu och väntar på att ha piano som börjar 20 i 2. sen blire buss till bergvik och sen gå den resterande biten till vannsätter..:) härligt med en promenad nu såhär i snöovädret..:) madelene ska sova hemma hos sin pappa nu ett tag för han har spräkt nått ben i fingret och nå mer så han har fått gips så hon ska hjälpa honom med att ta in ved laga mat och diska och sådant:) hon är snäll hon..

när jag kommer hem kommer jag bränna på nån skiva och dra till med en grundlig städning i hela lägeneten.. ska bli skönt:) få det riktigt rent och snyggt:) sen blir det eventuelt en ganska tidig kväll eftersom man börjar kvart i 8:/  älskar dig madelene..:)

/ Strand

jag

Torsdag.

en ovanligt lång och trökig dag.. kan den inte ta slut nån gång så det blir fredag?.. just nu sitter jag i skolan och vill bara hem.. så less på det här nu.. madelene har fått jobb.. känns skit bra..=) hon har fått jobb på ett dagis.. =) det är kanon med tanke på att hon är kanon med barn. en själv hade ju fått tupp juck.. skulle inte klara av att jobba på ett dagis.. blir svetsning för mig.. =) känns som att jag hör mer hemma på industri fronten än ett dagis=)
men vad händer med vädret kan det inte sluta snöa nån gång.. dom tjatar om globaluppvärmning.. johejdu.. värkar inte så.. var länge sen det var så här mycket snö nu..

i fredas var vi på Engmans kapell. dom var suverän.. lyckades tjata till mig en mössa..  hade otroligt kul.. tackar alla dom som var med för det..=) efter engmans vart det max.. ett bra val..=) gott. men på hemvägen så vart det en avkörning. så vi satt i diket i ungefär 1½ timma.. kom hem vid halv 6.. lagomt trött dan efter när man skulle in till stan och sjunga.. ho.. inget vidare pigg.

när jag kommer hem funderar jag starkt på att ta en lång promenad med roy ute i snöovädret.=) så både han och jag får göra av med lite energi=)

älskar dig madelene. du är underbar=)

/ NS

båttur=)

jag och min älskling från en båttur i maj 08=)

RSS 2.0