ursäkta:)

hej alla glada.. ursäkta mig att jag har varit sämst på att uppdatera.. men det har varit lite mycket nu med massa olika saker så jag har inte haft årk att uppdatera nå:P hee hee..

ja min sommar har varit lugn, var till björkvattnet förra veckan.. vi fiskade och hade det väldigt skönt:) hahah .. men det var väldigt skönt att få komma hem till rent rinnande vatten och dusch:) hahha..

just nu sitter jag hemma och bara slappar..:) igår var det full hugning i stugan.. ha. började med att ta tag i förådet för jag och madelen ska flytta till en tvåa nu första sep..:) så jag ska börja på att fixa i frådet och ränsa bort massa gammalt skit som inte behöver finnas kvar:) gjorde alla mina låder igår och jag och madelene ska väll försöka ta hennes nån dag när hon är hemma med:)

i helgen känns det som att det blir en kanon helg om den blir som planerat:) fredag lugn, lördag blire alkohol förtäring med madde, therese, och thereses kompis:) känns som att det kommer bli skit kul:) hee hee:) nä nu ska jag gå och försöka få i mig nånting:) hah ha det gött..:) hejdå hejdå:) // Strand



RSS 2.0