fika.!

sitter och är otorligt sugen på fika.. jag karin emelie oach marre kom på att det skulle vara skit gött med kaffe och kanske en kladdkaka nu nere på furan.. men vi kom på det lite sent för våran lektion börjar snart och vi har haft hål sen 12.! känns lite surt..=) men men vi får helt änkelt ta det någon annan dag..!=)

 idag har jag varit duktig och gjort lite ärenden har varit på banken och fixat lite och varit på möte.. när jag kommer hem sen vid kvart över 5 så blir det lite utav städning och plugg.. kan troligen bli en lång prommis med roy... så får han göra av med lite energi så kanske han kommer sova gött sen..=) madelene ska åka och hämta wirre i gävle sedan blir det fotbollsträning för henne.. så jag blir själv i kväll till kanske halv 8 eller nånting.. =)

nu kilar jag hej!

//NathaliStrand


onsdag!

japp då är det onsdag.. ska tvätta när jag kommer hem.. skönt facktiskt att få allt rent=) sitter i skolan nu som vanluigt.. ska ha möte om slutproduktionen.. ska vi se hur det går.. den börjar typ nu så jag måste väll hjula iväg.. får se om det kommer ett till inlägg sen.. i fall att jag måste vänta på nån buss eller så=) men jag fick till nån rad i allafall=)
hare gött=)

//Strand!

Onsdag.

ja nu är det onsdag och den går oerhört trögt måste jag säga.. vill hem.. hem till min varma lägenhet..=) skolan har börjat igen så nuhåller man på att skapar sig lite rutiner igen.. känns väldigt skönt måste jag säga, så slipper man bara sitta om dagarna och undra vad man ska göra. betalade studentmössan igår.. skönt att ha det gjort..=)

mitt lov har varit väldigt intresant. anna har varit mycket med mig och madde för att tomas har varit i fjällen..=) har varit kul har blivit mycket frågesport och film och en hel del vin!!=) hee hee
jag adrian och madde har även tokbyggt en stjärtlappsbana utan för lägenheten. hällt vatten och grejer i den. går fort som fan.. =) när man kommer längst ner på banan blire det lixom en huuöö utandning för att det blir en sån smäll..väldigt kul..=)
 nä nu årkar jag inte skriva mer..=) hee hee.. hare gött hej.
/Nathali

RSS 2.0